DUO tentoonstelling start op Koningsdag

 

VKKposterduoexpo2019kl.jpg

Van 27 april tot en met 19 mei kunt u voor de derde keer bij ons een duo-tentoonstelling komen bekijken. Dit keer hebben onze leden Ella van Elck, Marian Smit, Sonja van der Burg, Jan Willem van Swigchem en Theo Damsteegt een kunstenaar van buiten onze kring uitgenodigd om samen met hen te exposeren. Zo kunt u kennismaken met werk van Hans Gussekloo, Jenneke van der Leeden, Claire Delperdange, Sandra Schijf en Jacqueline Louz.

Omdat we starten op Koningsdag is de officiële opening een dag later op zondag 28 april om 16 uur. Op Koningsdag zijn we wel extra lang open van 10 tot 17 uur.

Lukt het u niet om bij de opening aanwezig te zijn, dan geven we u graag in overweging de finissage op zondag 19 mei om 16 uur bij te wonen. Net als bij de officiële opening zijn dan (vrijwel) alle deelnemers aanwezig en kunt u naast achtergrondverhalen bij het tentoongestelde werk een hapje en drankje verwachten. Op de andere dagen treft u steeds maar één of twee van de kunstenaars aan. Omdat het dan rustiger is, kunt u wel uitgebreider met haar, hem of hen in gesprek. In het op de zolders aanwezige rooster kunt u lezen wie u wanneer kunt verwachten. En natuurlijk zijn veel van de tentoongestelde werken voor heel redelijke prijzen te koop.

Groepen leiden wij graag ook op afwijkende tijden rond. Neem daarvoor wel ruim van tevoren contact met ons op.

Kijkje vooraf

Wilt u een kijkje vooraf nemen? Kijk dan in de galerie hiernaast waarin van elke deelnemende kunstenaar één of enkele van de tentoongestelde werken zijn afgebeeld. Door op een plaatje te klikken wordt het vergroot. Maar het mooiste blijven natuurlijk de werken in het echt. Kom daarom in elk geval naar de zolders.

PS De galerie is nog niet compleet. Deze wordt in de loop van april verder aangevuld.