Vanaf 13 september in Museum Voorschoten

Black_Hole_Sun.jpeg

Vanaf woensdag 13 september exposeren wij weer in het museum. Dit keer houden we een algemene ledententoonstelling. De volgende kunstenaars hebben aangegeven mee te doen: Ankie de Reus, Marja Verschoor, Maria Starke-Milkó, Jacqueline van der Grijn, Harald Berends, Babs Heutink, Fanny Mazure, Marian Smit, Siet van der Meulen, Sonja Kamp, Andrée Reijers, Ina Versteeg, Joke Brouwer, Daniëlle Proper, Ella van Elck, Ben Jansen en Lucy de Kruijf. 

Tijdens de tentoonstelling kunnen kinderen op de ownesdagmiddagen collages komen maken, is er een workshop haiku schrijven op 24 september en kan iedereen tot en met 27 september 17 uur meedoen aan een haikuwedstrijd bij acht kattencollages van Fanny Mazure, waarbij de winnaar de betreffende collage als prijs ontvangt op de slotdag van de expositie 1 oktober. De komende weken wordt dit bericht aangepast zodra mee details bekend zijn.

In de galerie hiernaast afbeeeldingen van veel werken die zullen worden tentoongesteld. Klik op een plaatje om het te vergroten. En gebruik de pijltjes naast de galerie om naar de volgende of vorige pagina van de galerie te gaan.

Foto: Black Hole Sun, een werk dat Sonja Kamp bij de expositie inbrengt  (3d werk, acryl op mdf, 120 x 60 cm, 2023, prijs € 2.750), waarover Sonha schrijft: Dit werk heeft een sombere toon in zich, maar ook één van optimisme. Het werk symboliseert de confrontatie met je eigen sterfelijkheid en dat van dierbaren door ziekte (het zwarte middelpunt), maar ook de kracht die het geeft om het leven positief te zien, om te relativeren, van de geijkte paden af te wijken en schoonheid te zien (het licht).


Meer informatie over de haiku workshop en -wedstrijd vindt u op onze NIEUWSPAGINA (doorklikken)