Tentoonstellingen in de Bibliotheek in september en oktober

0001.jpg

De bibliotheek op Wijngaardenlaan 4 biedt ons vanaf 1 september de mogelijkheid tot en met 24 oktober achter elkaar twee exposities van vier weken te houden. Wij zijn daar erg blij mee en werken momenteel hard aan de invulling van beide tentoonstellingen. De eerste expositie die tot en met 28 september duurt, wordt een algemene ledententoonstelling, waaraan Theo Damsteegt, Ella van Elck, Arnold Hoogendorp, Ben Jansen, Lucy de Kruijf, Fanny Mazure, Andrée Reijers, Maria Starke, Ilhan Yildirim en Alice Zitman meedoen. Negen deelnemers brengen hangend werk in, Andrée Reijers ruimtelijk werk dat in een vitrine wordt geplaatst. In een galerie hiernaast, zullen foto's van en toelichtingen van de kunstenaars op (een deel van) de door hen ingebrachte werken worden geplaatst.

Op 28 september wordt de algemene ledententoonstelling vervangen door de thema-expositie 'Kleurrijk'. Hieraan nemen Theo Damsteegt, Ella van Elck, Arnold Hoogendorp, Ben Jansen, Lucy de Kruijf, Danielle Proper, Ankie de Reus, Andree Reijers, Maria Starke en Alice Zitman deel. De zeven ook al aan de algemene ledententoonstelling meedoende kunstenaars brengen dan ander werk in, zodat echt sprake is van een compleet nieuwe expositie.

Om bibliotheekbezoekers te attenderen op beide tentoonstellingen worden gratis boekenleggers beschikbaar gesteld, die men bij het ruilen van boeken kan meenemen.