Sonja van der Burg bij Bijzondere Collecties Universiteit van Amsterdam

sonja2.jpg

Ons lid Sonja van der Burg neemt van 23 november tot 23 december deel aan de expositie Mooi Marginaal (marginaal drukwerk) bij de Bijzondere Collecties van Universiteit Amsterdam op Oude Tuirfmarkt 129 aldaar. De expositie is tijdens deze periode te bezichtigen op dinsdag-vrijdag van 10 tot 17 uur en op zaterdag en zondag van 13 tot 17 uur. Meer informatie binnenkort op www.mooimarginaal.org en/of www.bijzonderecollecties.uva.nl De expositie reist vervolgens gedurende anderhalf jaar langs musea in Nederland en België en zal o.m. te zien zijn in Centre Céramique in Maastricht van 24 november 2019 tot en met 23 februari 2020 en de Openbare Bibliotheek in Leiden van 1 juli tot en met 31 augustus 2020.

Foto: Een deel van Sonja's inzending. Zi voor meer informatie daarover ook www.mooimarginaal.org/portfolio/lxr/

 

Miriam Ooms bij Baalbergen-Katwijk

Pakje_Kunst_1.jpg

Ons lid Miriam Ooms neemt bij meubelzaak Baalbergen in Katwijk samen met 25 andere kunstenaars deel aan een wel heel bijzonder project: Pakje Kunst. Pakje Kunst is een initiatief waarbij lokale kunstenaars op een laagdrempelige manier onder de aandacht worden gebracht in de eigen regio. De kunstwerken hebben de grootte van een pakje sigaretten. Je trekt ze uit oude mechanische sigarettenautomaten voor slechts € 4,-. 

Andere exposities?

galeriesz.png

Wilt u weten waar er nog meer kunstexposities worden gehouden? Kijk dan eens op www.galeries.nl. U vindt daar uitgebreide overzichten van lopende en komende tentoonstellingen, galeries, musea en kunstenaars.